’Hør her’ siger Jesus ofte inden han kommer med sine vigtige budskaber. Det er også sådan fx en håndboldtræner indleder en ’time out’ hvor spillerne skal have vejledning, gode råd eller en opsang. ’Hør her’ er også overskriften for undervisning i Kløvermarkskirken forår 2021. Det vigtige du skal høre om, er ’MISSION’ om at fremtidens kirke rækker ud. Vi skal lære en masse om hvad der står i Bibelen om at række ud med det kristne budskab i holdning, ord og handling. Og så skal vi tale om hvad det betyder for os.

Vi mødes onsdage kl. 19.00-20.00 i perioden marts til juni 2021. Første gang bliver onsdag den 3. marts. Find alle datoer her på siden efterhånden som de er planlagt eller i Kløvermarkskirkens kalender. Hvis vi ikke kan mødes i kirken, så mødes vi online. Forud for hver onsdag vil der være et kort skriftligt oplæg tilgængelig her på hjemmesiden et par dage forud for hver møde. Når vi mødes vil Jan Kornholt give et kort mundtligt oplæg inden vi taler om aftenens emne.

Program:

• Alle jordens slægter skal velsignes
    Onsdag d. 10. marts 2021 kl. 19.00

- Hvad kan vi lære af Det Gamle Testamente om mission i dag?

• En bevægelse fra Jerusalem til resten af verden
    Onsdag d. 17. marts 2021 kl. 19.00
    - Hvad var Jesus' mission? Er vores mission den samme?

Deltag via Zoom: Onsdag kl. 19.00 klikker du på dette link...
eller går ind på https://zoom.us/join og brug disse oplysninger:
Meeting ID: 832 2521 6259
Passcode: uqYY1R