2C12E51B 335B 4D2A A759 2F39021BFB54

Covid-19 restriktionerne er blevet lempet i hele samfundet. Desværre er kirkerne stadig pålagt mange restriktioner. Som reglerne er lige nu må vi samles op til 57 + medarbejdere til gudstjeneste i Kløvermarkskirken. Hvis alle i forsamlingen skal synge med på fællessangen så må vi være højst 29 deltagere. Derfor er kirkesalen inddelt således at på de øverste bænke i kirkesalen kan synge med på fællessangen, mens de nederste bænke er uden sang. Der er kirkekaffe hver søndag i salen nedenunder. Rør kun ved din egen kop. Kaffe bliver serveret og du skal ikke hjælpe til med at rydde op bagefter.
Krav om mundbind er bortfaldet. Vi skal holde 1 meters afstand (2 meter ved sang), medmindre vi er fra samme husstand. Vi skal spritte af ved indgang til kirken. Vi hilser på hinanden uden håndtryk og knus. Nys i ærmet og hvis du er sløj, så bliv hjemme. Vis hensyn ved at holde afstand. Følg vores medarbejderes anvisning. De vil både sørge for at reglerne bliver overholdt og at vi alle får en god oplevelse i Kløvermarkskirken.Vi ved at der sker lempelser i reglerne igen 1. august og vi ved at afstandskrav ophæves fra 1. september.

Menighedsrådet 13. juli 2021