2C12E51B 335B 4D2A A759 2F39021BFB54

Covid-19 restriktionerne er blevet lempet. Det betyder, at vi nu kan samles op til 57 + medarbejdere til gudstjeneste i Kløvermarkskirken. Det er så skønt, at vi nu kan mødes og sammen fejre gudstjeneste med fællessang! Og der er også kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten. 9. og 16. maj er det udendørs.
Der er stadig en række restriktioner, som vi skal respektere: Vi skal holde 1 meters afstand (2 meter ved sang), medmindre vi er fra samme husstand. Vi skal spritte af ved indgang til kirken og alle over 12 år skal bære mundbind eller visir, når vi går ind og ud af kirken og når vi bevæger os rundt i lokalerne. Når vi har sat os på vores plads til gudstjenesten, så kan vi tage mundbindet af. Hils uden håndtryk og knus. Nys i ærmet og hvis du er sløj, så bliv hjemme. Vis hensyn ved at holde afstand. Følg vores medarbejderes anvisning. De vil både sørge for at reglerne bliver overholdt og at vi alle får en god oplevelse i Kløvermarkskirken.
 Vi vil hele maj måned også sende gudstjenesten online som livestreaming  via kirkens YouTube kanal hver søndag kl. 10.00.