Mundbind i Kløvermarkskirken!

Den 28. oktober modtog landets kirker de opdaterede retningslinjer vedr. Covid-19 restriktioner. Heri fremgår det at ”det skærpede forsamlingsforbud gælder ikke for folkekirken og trossamfund i lokaler, som de råder over”. Det betyder at vi kan gennemføre alle vores planlagte aktiviteter i kirken.

Det nye i retningslinjerne, som har størst betydning for os, er at også kirker skal overholde de gældende krav om brug af mundbind i lokaler med offentlig adgang. Alle på 12 år og derover skal fra i dag og frem til 2. januar bruge mundbind eller visir, når vi deltager i gudstjeneste og øvrige aktiviteter i kirken hvortil der er offentlig adgang. Vi skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når vi går ind og ud af kirkens lokaler, samt når vi bevæger os rundt. Kravet omfatter ikke deltagere og besøgende, der sidder ned og heller ikke forkyndere og medvirkende.
Reglerne er lette at forstå og overholde: Du skal bære mundbind eller visir når du går ind og ud af kirken og når du bevæger dig rundt i lokalerne. Når du har sat dig på din plads til gudstjenesten, kirkekaffen og lign, så kan du tage mundbindet af.

Husk også de retningslinjer som stadig gælder: Vi skal holde 1 meters afstand (2 meter ved sang), afspritte hænder, hilse med albuen, nyse i ærmet og hvis du er sløj, så bliv hjemme. Vis hensyn ved at holde afstand. Vi passer på hinanden. Følg vores medarbejderes anvisning. De vil både sørge for at reglerne bliver overholdt og at vi alle får en god oplevelse i Kløvermarkskirken.

Menighedsrådet