Slider

1. december er rundet og vi bevæger os stødt og roligt mod juleaften den 24. december.

I Holbæk Baptistkirke er der tradition for mange dejlige arrangementer:

Der er 7 Gudstjenester i december, heraf 2, der per tradition tager julens budskab op: "Gud sendte sin søn ned til os for at bringe kærligheden ind i verden igen". Et fantastisk budskab der bringer mennesket i første række frem for loven.

Kom og vær med til at fejre den dejlige tid.

Gudstejenster i december:

02. dec.  kl. 10: Advent- og nadvergudstjeneste ved Finn S Basnov. Der vil være Børnekirke og Fodspor

09. dec.  kl. 10: Gudstjeneste ved Charlotte og H. C. Dahl. Der vil være Børnekirke og Fodspor

16. dec. kl. 10: Gudstjeneste ved Finn S. Basnov. Efter gudstjenesten er der julefest, hvor alle er velkommen. Der vil være frokost, kaffe/te, kage, og måske en overraskelse.

23. dec. kl 10: Gudstjeneste ved Hanne og Michael Foersom. Børnekirke og Fodspor

24. dec. kl. 15: Juleaftensgudstjeneste ved Finn S. Basnov

25. dec. kl. 11: Juledag gudstjeneste ved Finn S. Basnov

30. dec. kl 10: Cafegudstjeneste ved Inge-Lise Bornhardt

Bemærk de ændrede tider på julens gudstjenester

Ved at tilmelde sig kirkens NYHEDSBREV, er det nemt at følge med i hvad der sker i kirken, da nyhedsbrevet kommer en gang om ugen direkte i din mailboks.